Lundin käräjäoikeus

Ulko-osien materiaaleina on käytetty kestäviä luonnonmateriaaleja kuten kuparia ja lasia. Lisäksi sokkeli on kalkkikiveä.

Toiminnalliset ja kestävät sisustusratkaisut ja moderni arkkitehtuuri tekevät Lundin uudesta käräjäoikeudesta yhden Ruotsin moderneimmista oikeusistuimista.

Lundin uusi käräjäoikeus sijaitsee aseman läheisyydessä. Se on uusin maamerkki kasvavassa kaupunkikuvassa, joka toivottaa vieraat ja asukkaat tervetulleeksi Lundiin. Uusi moderni kuusi kerroksinen rakennus on täysi vastakohta aiemmalle ahtaalle rakennukselle, joka ei enää vastannut tämän päivän käräjäoikeuden vaatimuksiin.

Turvallinen ympäristö

Uusi kärjäoikeuden rakennus mahdollistaa toiminnan ja sen kasvun sekä helpottaa työntekemistä oikeusvarmuudelliselta näkökulmalta. Useat sisäänkäynnit ja toiminnalliset ratkaisut luovat turvallisen väylän tiloihin, joissa yleisön, asianosaisten ja todistajien ei tarvitse törmätä toisiinsa. Työntekijöiden ei tarvitse kulkea saleihin yleisten tilojen kautta, mikä vahvistaa myös turvallista työskentely-ympäristöä.

– Se on moderni rakennus, jota heijastaa avoimuus, mutta joka samanaikaisesti täyttää kaikki turvallisuusvaatimukset. Olemme toimittaneet kaikki irtokalusteet ja sisustuksen saleihin, yleisiin tiloihin ja työpisteisiin tiukat turvallisuusvaatimukset huomioiden, sanoo Marie Lindahl Input interiorilta, joka on vastannut, hankinnoista sisustustoimituksesta ja -asennuksesta.

Kestävyys standardina

Rakennuksen energiankulutus on matala ja siihen hyödynnetään myös rakennuksen katolle sijoitettuja aurinkokennoja, mikä on edesauttanut rakennuksen ympäristösertifiointia Miljöbyggnad Guld –standardin mukaisesti.

– Rakennusmateriaalit ja sisustus heijastava kestäviä valintoja oikeuslaitoksen asettamien ympäristö- ja laatuvaatimusten mukaisesti. Olemme myös avustaneet kokonaisen sisustuksen siirron aiemmasta käräjäoikeuden tilasta, sanoo Marie Lindahl.

Käräjäoikeuden on suunnitellut FOJAB arkitekter. Sisustuskonseptista on vastannut Tengbom.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen