Fremtind

Samanlaisia erikoistyönä suunniteltuja ja paikallaan rakennettuja elementejä kuten kasviruukkuja, istuinpenkkejä ja -looseja on sijoitettu eri puolille rakennusta.
Yrityksen innovatiivinen yrityskulttuuri heijastuu värikkäästä ja leikkisästä sisustuksesta.
Jykevät luonnonmateriaaleista koostetut viherkasvirakenteet toimivat samanlaisina näyttävinä yksityiskohtina kaikilla osastoilla.

Vakuutusyhtiö DNB Livforsikring ja SpareBank1 muodostavat yhdessä uuden Vakuutusyhtiö Fremtindin. Kaksi yritystä, joilla on pitkä oma historiansa, muodostavat nyt yhteisen uuden identiteetin ja Sisustusarkkitehtitoimisto Zinc sai tehtäväkseen suunnitella yrityksen uuden pääkonttorin.

Sisustuskonsepti luotiin yhteistyössä asiakkaan kanssa. Tavoitteena oli säilyttää molempien yritysten pitkä historia ja samalla luoda yhteinen uusi identiteetti, jonka keskiössä ovat innovatiivisuus ja ympäristönäkökulmat huomioiva yrityskulttuuri. Konseptin tavoitteena oli myös muuttaa työskentelytapoja siten, että ne soveltuisivat valittuun monitilatoimistoratkaisuun. Työympäristön tulisi kannustaa yhteistyöhön ja erilaisiin kohtaamisiin.

Suuri osa käytettiin uudelleen

Sisustussuunnittelussa panostettiin laatuun ja kestävyyteen. Toiveena oli myös, että uudessa sisustuksessa hyödynnettäisiin mahdollisimman paljon aiemman toimiston kalusteista. Input interior vastasi inventoinnista yhdessä Zincin ja Fremtindin kanssa. Aiempi sisustus listattiin ja pyrittiin hyödyntämään uudessa sisustuskonseptissa.

Lopulta yli 80% olemassa olevista kalusteista pystyttiin hyödyntämään uudessa sisustuksessa. Kaikki työpisteet ja säilyttimet siirrettiin suoraan uuteen sisustukseen. Muita kalusteita kunnostettiin ja muokattiin sopivaksi uuteen sisustuskonseptiin. Esimerkiksi 500 tuolia saivat uuden kunnostetun pinnan uusien tuolien oston sijaan.

– Asiakkaan kokemuksen ja laatutietoisten aiempien kalustehankintojen ansiosta pystyimme hyödyntämään todella paljon aiemmasta sisustuksesta, sanoo projektipäällikkö Ingun Dal Input interiorilta Oslosta.

– Uudelleenkäytössä on useita etuja, mutta erityisesti kustannustehokkuus tämän projektin osalta ja olemassa olevien resurssien hyödyntäminen. Tämä oli todella mukava projekti, päättää Ingun.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen