Emerson

Ravintolassa on erityyppisiä istumapaikkoja seurusteluun.

Kun insinööritoimisto RTR Emerson Göteborgissa päätti rakentaa uuden toimipisteen, syntyi yksi tila, jossa työntekijät, toimisto ja tuotanto toimivat vuorovaikutuksessa.

Rosemount Tank Radar on osa amerikkalaista teknologiakonsernia Emerson, ja se on erikoistunut mm. säiliöalusten edistyksellisiin mittauslaitteisiin. Teollisuus ja toimistotilat oli jaettu aiemmin eri rakennuksiin, mutta liiketoiminnan asettaessa suuria vaatimuksia tiloille ja laitteistoille tehtiin päätös investoimisesta yhteen tilaan. Uusi kolmikerroksinen toimistorakennus rakennettiin aivan teollisuusrakennuksen viereen.

Samassa paikassa

Arkkitehdit Krook & Tjäder suunnittelivat toimistorakennuksen ulko- ja sisätilat keskittyen luomaan tilaa 350 työntekijän vuorovaikutukselle. Tutkimus, kehitys ja tuotanto kohtaavat nyt saman katon alla. Vuorovaikutuksen helpottamiseksi aiemmat yksittäiset toimistot on korvattu avoimen toimistotilan työpisteillä. Erilaiset väliseinät luovat avoimeen toimistoon työtiloja sekä varmistavat miellyttävän akustiikan. Jokaiseen kerrokseen on luotu oma värimaailma huonekalukankain, seinin ja tekstiilein. Input interior vastasi koko toimiston hankinnoista, projektinhallinnasta ja toimituksesta: työpisteistä, kokoustiloista ja loungetiloista ravintolaan ja ulkotiloihin.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen