DICE

Toimiston sisustus on saanut inspiraation palkituista DICE:n kehittämistä peleistä.

Tukholman Södermalmissa sijaitseva videopelikehittäjä DICE:n uusi pääkonttori valittiin Ruotsin hienoimmaksi toimistoksi vuonna 2016.

Studio Stockholm Arkitektur sai tehtäväkseen luoda houkuttelevimman ja inspiroivimman työpaikan pelialan kehittäjille eri puolella maailmaa. DICE:n valitsemat anonyymit tilat muutettiin toimistoksi, joka sopii hienosti maailman johtavalle pelistudiolle. Turvallisuusvaatimukset olivat korkeat, ja 15 000 neliömetrin alue organisoitiin ja rationalisoitiin tiukan määräajan puitteissa

Tuloksena oli luova ja joustava työpaikka, joka edistää innovaatioita, osaamista, osallistumista ja tuottavuutta. Projekti pääsi viiden finalistin joukkoon Ruotsin hienoimman toimiston kilpailussa. Gert Wingårdhin johtama tuomaristo valitsi lopulta DICE:n voittajaksi seuraavin perusteluin:

Hieno toimisto on ensisijaisesti toimisto, joka mukautuu ja ilmentää siellä toteutettavaa liiketoimintaa – toimisto, joka mahdollistaa liiketoiminnan kehittymisen. Erottuvilla yrityksillä tulee luonnollisesti olla erottuva toimisto. Tämän vuoden voittaja henkii leikkisyyttä, luovuutta, innovaatiota ja rohkeutta. Rohkeutta kokeilla uusia ratkaisuja, jotka sekä visuaalisesti että toiminnallisesti heijastavat yhtiön pyrkimyksiä olla alansa johtava tekijä koko maailmassa. Tämä toimisto kuuluu yritykselle, joka todella uskaltaa investoida.

Arvokas voittaja

Input interior toimi projektinjohtajana toteuttaen uusien huonekalujen asentamisen toimistoon. Kyseessä oli suuri ja jännittävä projekti, jossa oli tiettyjä haasteita.

– Tämä on ollut upea projekti. Toimitilat ovat todella hienot, ja DICE on todellakin ansainnut voiton Ruotsin hienoimpana toimistona. Toimitimme huonekalut kerros kerrallaan ja toimiston tiettyjen osien asennuksen aikataulu oli todella tiukka, koska samaan aikaan asennettiin suuria määriä tekniikkaa. Mutta me selvisimme siitä. DICE löysi jatkuvasti ratkaisuja ja mahdollisuuksia esteiden sijaan, sanoo Input interiorin projektipäällikkö Elina Widegren.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen