COOR

Toimisto tarjoaa avoimen työtilan, jossa on useita viereisiä kokoushuoneita.

Esivalmistelut olivat kaiken A ja O, kun Coor Service Management muutti Kistan pääkonttoriin - moderniin, kestävään ja monitilatoimistoon.

Kistassa sijaitsevan Coor Service Managementin pääkonttorin tavoitteena oli luoda moderni, joustava ja kustannustehokas toimisto, joka peilaa yrityksen tuotemerkkiä. Input interior sai kunnian luoda yhdessä Coorin ja arkkitehti Uno Lindhin kanssa työpaikan 260 työntekijälle. Fokuksena oli kehittää monitilatoimisto ja pitkäjänteisesti kestävä työtila.

Huolelliset valmistelut

Jo 1,5 vuotta ennen ensimmäisen muuttokuorman pakkaamista aloitettiin alustavat valmistelut mittaamalla toimiston nykyinen käyttöaste. Input interiorin projektipäälliköt osallistuivat projektitapaamisiin varhaisessa vaiheessa varmistaakseen oikeanlaiset edellytykset ja hyvin laaditun budjetin. Kyseessä oli kokonaisvaltainen tehtävä, johon sisältyivät mm. hankinnat, tilausten hallinta, toimitusten suunnittelu, koordinointi, toimitusten valvonta, asennus, toimitus ja huolto.

Coor Service Management toivoo voivansa inspiroida asiakkaitaan tekemällä harkittuja valintoja sekä materiaalien että uuden teknologian suhteen.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen