Input interior lanseeraa verkkokaupan käytetyille kalusteille

Input interior, Pohjoismaiden johtava riippumaton sisustuskonserni, lanseeraa käytettyjen kalusteiden verkkokaupan. Greenified.fi luo uusia mahdollisuuksia laajamittaisille toimisto- ja julkisten tilojen kalusteiden jälkimarkkinoille.

Greenified on käytettyjen huonekalujen verkkokauppa kaikille, jotka haluavat ostaa, vuokrata tai myydä huonekaluja kustannustehokkaasti, helposti ja vastuullisesti. Tavoitteenamme on verkkokaupan ja laajojen lisäpalveluiden avulla varmistaa kiertävä omistajuus, jonka mukaisesti tuotteet, jotka eivät enää vastaa tarkoitustaan, täyttävät jonkun muun tarpeet tulevaisuudessa.

Ruotsissa menestyksekkäästi jo aiemmin käyttöön otettu Greenified-verkkokauppa lanseerataan nyt myös Suomessa.

– Asiakkaiden ja arkkitehtien keskuudessa on nähtävissä suurta kiinnostusta vastuullisuutta ja kiertotaloutta kohtaan. Toistaiseksi mahdollisuudet ostaa käytettyjä kalusteita suurempiin projekteihin ovat olleet rajalliset. Tähän tulee nyt muutos, kun Greenified.fi kokoaa niin pieniin kuin suuriinkin projekteihin sopivat kalusteet lisäpalveluineen samaan paikkaan, sanoo Site Manager Birinder Singh Input interiorilta.

Hansel Oy on ottanut vastuullisuusvaatimukset huomioon yhä useammissa julkisissa hankinnoissa. Samaan aikaan yksityisen elinkeinoelämän ympäristömerkityille tuotteille asetetaan yhä enemmän vaatimuksia.

– Sitoutuminen kiertotalouteen on edelleen kasvussa, mikä on osoitus siitä, että lanseeraus osuu oikeaan aikaan. Greenified toimii tärkeänä työkaluna kalusteiden ja sisustustuotteiden kierrätyksessä kaikilla aloilla, Birinder Singh jatkaa.

Greenified lanseerataan samanaikaisesti myös Tanskassa ja Norjassa, minkä jälkeen  Suomessa, Tanskassa, Norjassa ja Ruotsissa on mahdollista ostaa, vuokrata ja myydä kalusteita eri maiden välillä. Kuljetuksista aiheutuvien hiilidioksidipäästöjen minimoimiseksi käyttäjä voi rajata hakua lähialueisiin.

– Olennaista on tuotteiden ostamisen, vuokraamisen ja myymisen yhdistelmä sekä se, että koko palvelua hallitaan yhden alustan kautta. Kalusteiden uudelleenkäytöllä uusissa ympäristöissä on sekä taloudellisia että ekologisesti kestäviä etuja, Birinder Singh jatkaa.

Lanseeraus tapahtuu Design Helsinki -tapahtuman aikana 24.8.-25.8., johon kansainvälisesti palkittu suunnittelutoimisto Fyra on suunnitellut tapahtumatilan Greenifiedin kierrätetyillä kalusteilla ja sisustustuotteilla.

– Fyralla on ollut ilo olla mukana toteuttamassa Greenifiedin lanseerausta Design Helsinki -tapahtuman yhteydessä. Greenified.fi on suunnittelijoiden kaipaama kiertotaloustyökalu, joka mahdollistaa laajan palvelutarjonnan kautta käytettyjen kalusteiden hyödyntämisen projekteissa. Koko suunnittelualan täytyy kehittyä vastuullisempaan suuntaan, ja otamme Fyralla konkreettiset apuvälineet kiertotalouden edistämiseen avosylin vastaan, kertoo osakas, senior designer Niina Sihto Fyralta.

Greenifiedin hengessä halusimme luoda tapahtumatilan, joka tukee elinkaariajattelun perusperiaatteita. Suunnittelun kulmakiviä olivat uusiutuvat materiaalit, kevyet ratkaisut ja kierrätettävyys, päättää Niina Sihto.

– Greenifiedin lanseeraus Helsingin uuden designfestivaalin aikana on loistava tilaisuus. Festivaaleille kokoontuu suomalaisia ja kansainvälisiä alan ammattilaisia, jotka pääsevät näkemään Greenified-palvelun arvon. Lanseeraus yhdessä Fyran – yhden maan johtavista suunnittelutoimistoista – kanssa nostaa rimaa entisestään, päättää Birinder Singh.

 

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen