Uusi puitesopimus uudelleenkäytöstä Göteborgin kaupungin kanssa

Uusi sopimus antaa Input interiorille mahdollisuuden toimittaa käytettyjä huonekaluja ja kunnostaa nykyisiä kalusteita Göteborgin kaupungin tiloissa.

Uuden puitesopimuksen ”huonekalujen uudelleenkäyttö toimistoissa ja julkisissa tiloissa” tavoitteena on tehdä kierrätettyjen ja uusien kalusteiden tilaamisesta yhtä helppoa ja turvallista. Input interior on kevään aikana, yhtenä useista toimijoista, allekirjoittanut Göteborgin kaupungin kanssa sopimuksen uudelleenkäytöstä.

– Olemme iloisia luottamuksesta meitä kohtaan. Tavoitteenamme on varmistaa, että asiakkaidemme käytössä olevat huonekalut löytävät aina uudet omistajat tarpeiden muuttuessa. Input interiorin tuhansien asiakkaiden verkosto Pohjoismaissa auttaa meitä tarjoamaan markkinoiden suurimman kierrätettyjen kalusteiden valikoiman ja siten olemaan osa kestävämpää huonekaluteollisuutta, sanoo Input interiorin toimitusjohtaja Mille Milehem.

Input interior on usean vuoden ajan tehnyt työtä uudelleenkäytön parissa sekä suurissa että pienissä projekteissa. Göteborgin kaupungin kaltaisen toimijan kanssa uudelleenkäyttöä koskevan puitesopimuksen allekirjoittamista pidetään mahdollisuutena liiketoiminnan kehittämiseen.

– On mukavaa huomata, että Göteborgin kaupunki uskaltaa asettaa vaatimuksia huonekaluteollisuudelle. Tärkeänä toimijana heillä on mahdollisuus herättää kiinnostusta aihetta kohtaan ja näyttää tietä kiertotalouteen ja kestävään sisustukseen. Ratkaisuja on olemassa ja niitä tarjotaan jo yksityisille yrityksille. Tämä sopimus antaa meille mahdollisuuden kehittää niitä yhdessä myös julkiselle sektorille, sanoo Input interiorin laatu- ja kestävyysvastaava Patrik Clavenstam.

 

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen