Sopimus kalustehankinnoista päätökseen, vuotuinen arvo 35 miljoonaa

Hansel Oy on nyt hyväksynyt sisustustoimittaja Input interiorin osallistumishakemuksen dynaamiseen hankintajärjestelmään. Puitejärjestelyllä ministeriöt ja virastot voivat hankkia toimistokalusteita ja sisustustuotteita. Sopimuksen vuosittainen kokonaisarvo on noin 35 miljoonaa euroa.

Input interior on ollut Suomessa vuodesta 2017. Toiminta laajentui entisestään, kun Input interior -konserni allekirjoitti viime vuonna sopimuksen EFG European Furniture Groupin hankinnasta. Input interiorin liikevaihto sekä työtekijöiden määrä Suomessa on nyt tuplaantunut ja yrityksellä on showroomit Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Hanselin puitesopimus vahvistaa Input interior -konsernin asemaa Suomessa entisestään. Hankintajärjestelmän avulla valtion organisaatiot mm. puolustus-, opetus- ja valtiovarainministeriö voivat hankkia tuotteita ja palveluita.

– Hanselilla on yli 70 puitesopimusta, 380 puitesopimustoimittajaa, ja yritys tekee yhteistyötä sisustusarkkitehtien kanssa joka puolella Suomea. Olemme erittäin tyytyväisiä päästessämme mukaan yhteistyöhön. Sopimus vahvistaa entisestään asemaamme Suomessa, sanoo Input interiorin Site Manager Tapio Heikkilä ja jatkaa:

– Puitesopimus Hanselin kanssa todentaa konseptimme toimivuuden ja tarpeen Suomessa ja takaa hyvän pohjan toiminnallemme. Tämä on tärkeää yrityksen kasvun kannalta. Odotamme jännittyneenä seuraavia askelia.

Sopimus on voimassa 30.5.2025 asti.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä:

Tapio Heikkilä, Site Manager Input interior, +358 40 734 764 tapio.heikkila@inputinterior.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen