Uusi sopimus allekirjoitettu valtion kalustehankinnoista

Input interior kasvattaa liikevaihtoaan koronaviruksen aiheuttamasta haasteellisesta tilanteesta huolimatta ja on allekirjoittanut sopimuksen valtionhallinnon työympäristökumppanin Senaatti-kiinteistöjen kanssa. Kyseessä on Hanselin toimistokalusteiden DPS-puitejärjestelyn kautta tehty laajamittainen kilpailutus, jonka osa-alueista Input interior voitti kaksi, yhteisarvoltaan n. 2,8 M€.

Haasteellisesta pandemiatilanteesta sekä heikentyneestä taloustilanteesta huolimatta Input interior, Pohjoismaiden johtava itsenäinen sisustusalan konserni, jatkaa kasvuaan ja on allekirjoittanut sopimuksen Senaatti-kiinteistöjen kanssa voitettuaan kaksi osa-aluetta Hanselin toimistokalusteiden DPS-puitejärjestelyn kautta tehdyssä laajamittaisessa kilpailutuksessa. Input interiorin osuus Senaatti-kiinteistöjen sisustusprojekteista tulee olemaan noin 2,8 miljoonaa euroa. Sopimuskausi on kaksi vuotta ja sitä voidaan jatkaa vuosi kerrallaan kahdella optiovuodella.

– Meidän osuutemme sopimuksesta on arvoltaan noin 2,8 miljoonaa euroa. Tulemme toimittamaan neuvottelu- ja loungetuoleja, jotka ovat kasvava kalusteryhmä yhä useampien toimistojen siirryttyä monitilatoimistomalliin ja juuri siksi odotusarvomme sopimukselle on suuri, sanoo Tapio Heikkilä, Site Manager Input interiorilta Helsingistä. Haasteellisesta tilanteesta huolimatta Input interior on kasvattanut liikevaihtoaan joka kuukausi.

– Näen kasvaneen liikevaihtomme – jopa tänä haasteellisena aikana olevan osoitus siitä, että alalla on ollut todellinen tarve tuotantolaitoksesta riippumattomalle sisustusyritykselle, jolla on tehokkaat prosessit ja, joka vastaa täysin asiakkaiden tarpeisiin ja odotuksiin, sanoo Tapio Heikkilä. Input interior aloitti toimintansa Helsingissä vuonna 2017 ja on kasvattanut liikevaihtoaan viime vuoden aikana 10 miljoonasta 12,5 miljoonaan euroon. Kasvun on mahdollistanut mm. sopimukset Hanselin, Kuntahankintojen ja Sarastian kanssa sekä useat suuret projektit kuten esimerkiksi Kryhmän uusi päätoimitalo K-Kampus.

– Olemme erittäin iloisia Senaatti-kiinteistöjen luottamuksesta Input interioria kohtaan sekä siitä, että sopimuksemme kautta voimme tarjota tuotteita myös pienemmiltä suomalaisilta huonekalutoimittajilta, joiden muutoin voi olla haasteellista päästä mukaan suuriin sopimuksiin.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen