Input interior ostaa norjalaisen kilpailijan

Input interior on ostanut Norjan johtavan itsenäisen toimisto- ja julkisten tilojen sisustusyrityksen Rom for Fleren.

Input interior on riippumaton sisustuskonserni, joka on perustettu 1987. Yritys toimittaa sisustusratkaisuja toimistojen ja elinkeinoelämän, hotelli- ja ravintolaalan, koulujen ja oppilaitosten sekä terveydenhuollon tarpeisiin. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2019 noin 300 miljoonaa euroa. Nyt toiminta laajenee entisestään norjalaisen Rom for Flere oston myötä. Vuonna 2018 Rom for Fleren liikevaihto oli 40 miljoonaa euroa.

– Mahtavaa, että Input interiorin kasvutarina jatkuu! Rom for Flere on vakaa toimija, jolla on laaja kokemus vaativien projektien toteuttamisesta. Tulemme vahvistamaan toimintaamme entisestään heidän osaamisellaan ja tietotaidollaan. Näen suuren potentiaalin yhteistyössämme kehittyä Pohjoismaiden kysytyimmäksi sisustusalan yritykseksi, sanoo Tapio Heikkilä, Site Manager Input interiorilta Helsingistä.

Rom For Flere perustettiin vuonna 1998 ja yritys on kuten Input interior, riippumaton sisustusyritys, joka työskentelee useiden tunnettujen tuotemerkkien kanssa. Yrityksessä työskentelee 50 työntekijää seitsemässä eri toimistossa ja heillä on liiketoimintaa yksityis- ja yrityssektorilla.

Input interiorilla on toimintaa Suomen ja Norjan lisäksi myös Tanskassa ja Ruotsissa.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen