Stålbox osaksi Input interioria

Sisustustoimittaja Stålbox, joka on ollut osa Input interioria vuoden 2017 alusta lähtien, muutti 1. syyskuuta nimekseen Input interior, ja siitä tulee näin ollen osa Pohjoismaiden johtavaa itsenäistä sisustusalan yritystä.

Perustamisvuodesta 1996 lähtien Stålbox on toimittanut sisustuksia julkisiin tiloihin sekä suomalaisille että kansainvälisille asiakkaille. Myynti on aiemmin keskittynyt elinkeinoelämään ja toimistoihin sekä kouluihin ja oppilaitoksiin. Vuonna 2017 tehty yrityskauppa toi mukanaan kaksi uutta liiketoiminta-aluetta – terveys- ja sosiaalialan sekä hotelli- ja ravintola-alan.

Työvoiman ja liikevaihdon kasvu

Input interiorin, Pohjoismaiden johtavan yksityisen sisustusyrityksen kanssa fuusioituminen on lisännyt työntekijöiden määrää Helsingissä kolmesta seitsemään ja liikevaihdon odotetaan kaksinkertaistuvan ensimmäisen vuoden aikana.

– Olemme tyytyväisiä, mutta emme yllättyneitä. Osana Input interioria olemme pystyneet tarjoamaan Pohjoismaiden laajimman tuotevalikoiman, jolla on ollut markkinoilla kysyntää jo pitkään. On hienoa pystyä täyttämään tarpeet ja saada mahdollisuus kasvaa yhdessä asiakkaidemme kanssa. Aiomme työskennellä jatkossakin ahkerasti edistääksemme hyvää liiketoimintaa ja palvellaksemme asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla, sanoo Patrik Holmén, Helsingin Input interiorin senior advisor.

Jännittäviä projekteja

Kevään aikana Input interior on käynnistänyt useita jännittäviä projekteja. Näihin kuuluvat muun muassa sisustuksen toimittaminen SEB:n uuteen Helsingin toimistoon, jossa on 350 työpaikkaa, sekä strategia-, suunnittelu- ja insinööritoimistolle Reaktor.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen