Frame New York

Lower Manhattanilla on denimmerkin Frame myymälä, jonka konseptin on luonut on suunnittelija ja arkkitehti Christian Halleröd.

Halleröd on suunnitellut useita ruotsalaisten ja kansainvälisten myymälöiden sisustuksia, joista uusin on New Yorkissa sijaitseva Frame. Kyseessä on Ruotsissa perustettu brändi, jonka farkut ovat muodostuneet heidän tunnusmerkikseen. Tuotteiden näkyvyyden parantamiseksi Halleröd on valinnut myymälään pelkistetyn ympäristön, jossa on muun muassa kaksi tukevaa kivipöytää. Halleröd on toiminut aiemmin huonekalupuuseppänä, ja materiaalit kuten puu, mosaiikkibetoni ja kivi ovat toistuvia elementtejä hänen sisustuksissaan.

Haaste

Christian Halleröd suunnitteli kiinteät kivipöydät sorvatuilla jaloilla, joiden toimituksesta vastasi Input interior.
– Haasteena oli löytää sopiva valmistaja. Tällaisen pöydän valmistaminen on teknisesti vaativaa, mutta onnistuimme löytämään erinomaisen valmistajan, joka täytti Christian Hallerödin asettamat vaatimukset, sanoo Input interiorin Erik Lundqvist.
– Hän halusi löytää juuri oikeanlaisen kivilohkon, jossa oli oikeanlainen kuvio. Me pystyimme sen järjestämään. Lopputuloksesta tuli todella upea ja tuntui hienolta nähdä valmiit pöydät paikoillaan New Yorkissa, toteaa Erik Lundqvist.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen