Tele2 Arena

Tema Arkitekterin suunnittelema ja Input interior toteuttama Tele2 Arena keskittyy VIP-elämyksiin ja luovaan verkostoitumiseen.

– Tukholman kaupungilla ja Stockholm Livellä on selkeä visio: pääkaupunkimme tulisi olla maailmanluokan tapahtumien keskus. Tämän vision toteuttamiseksi meidän on tarjottava maailmanluokan elämyksiä. Vierailijoiden kokemukset ovat etusijalla, ja sisustuksella on tässä erittäin tärkeä rooli, kertoo Stefan Gustavson, VP Global Partnerships Stockholm Liven myyntipäällikkö.

Skandinaavista muotoilua

Tele2 Arenan sisätiloja leimaa skandinaavinen muotoilu, käsityö, luonnonmateriaalit, minimalismi ja läpinäkyvyys. Materiaaleihin kuuluvat vaaleat puut, kuten saarni sekä messinki, kupari ja muut metallit. Vaalea ja ilmava yhdistelmä sekä jännittäviä väri- ja muotovalintoja.

– Input interiorille Tele2 Arena oli laaja toimeksianto. Olemme muun muassa tehneet koekalustuksia, ottaneet materiaalinäytteitä, hoitaneet hankinnat sekä koordinoineet, toimittaneet, asentaneet ja viimeistelleet sisustuksen, kertoo Tukholman Input interiorin Site Manager Annie Engström.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen