Stockholm Arlanda Airport

Tukholman Arlandan lentokentän Terminal 2 tarjoaa jännittyneille ulkomaanmatkaajille matkan ensimmäisen pysähdyspaikan ja elämyksen. Maahan saapuville turisteille Terminal 2 tarjoaa tärkeän ensivaikutelman Ruotsista.

– Tukholman Arlandan lentokentän sisustuksen toimittaminen eroaa monin tavoin muista projekteista. Asentajamme joutuivat käymään läpi erityiskoulutuksen, jotta he saivat luvan ajaa kentällä. Tämän projektin kohdalla saimme todellakin mahdollisuuden osoittaa, että olemme niin hyviä logistiikassa kuin väitämme olevamme, sanoo Tukholman Input interiorin projektipäällikkö Mats Genym.

Suuri kapasiteetti ja moderni ulkoasu

Tema Arkitekter on tehnyt töitä Terminal 2:n uudistamisessa ja laajentamisessa vuodesta 2010 lähtien lisätäkseen kapasiteettia, lyhentääkseen välimatkoja ja luodakseen terminaalille modernimman arkkitehtuurin. Sisustuskonsepti pyrkii moderniin ilmeeseen ja luomaan kentällä liikkumista helpottavia pisteitä.

Input interior on vastannut Terminal 2:n koko sisustuksen koordinoinnista, hankinnasta ja toimittamisesta. Toimeksiantoon kuuluva laadunvarmistus takaa, että koko sisustus täyttää kaikki ympäristövaatimukset ja asiaankuuluvat palosuojausvaatimukset. Myös räätälöidyt puusepäntyöt on tilattu, tarkastettu ja asennettu, kaikki tiukan aikataulun mukaan.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen