Arlandan lentokenttä VIP-service

Stockholm Arlanda Airport on kehittymässä Skandinavian johtavaksi lentokentäksi ja tarjoaa ensiluokkaisia matkustuskokemuksia nykyisille ja tulevaisuuden matkustajille. Ensimmäinen askel on otettu ja uusi Airport VIP-Service on valmistunut. Ensiluokkainen terminaali, joka on pohjoismaisen luonnon inspiroima.

Yli 2000 neliömetrin suuruinen VIP-Service tarjoaa vieraille vaikuttavamman kokemuksen, johon olemme tottuneet lennon lähtöä odotellessa. Konseptissa kovasta betonisesta ulkopinnasta siirrytään sisätilojen puiseen pehmeään tunnelmaan. Massiivinen puurakennelma luo tilaan miellyttävän hiljaisuuden ja mahdollistaa rauhallisen hetken rentoutumiseen. Sisustus on toteutettu ensiluokkaisten pohjoismaisten tuotemerkkien kalusteilla ja sisustustuotteilla.

– Ruotsin luonnon inspiroimana olemme halunneet luoda mieleenpainuvan kokemuksen vieraille. Tilan tunnelma ja laadukas sisustus ovat tekijöitä, jotka usein yhdistetään rentoutumiseen ja hienostuneeseen kokemukseen. Eikö ylellisyys ole ennenkaikkea mahdollisuutta rentoutua arjen hulinan keskellä? sanoo Mark Humphreys, projektista vastannut arkkitehti Tengbomilta, joka on suunnitellut terminaalin.

Pohjoismaisen tunnelman

Sisustuskonseptin on totetuttanut Input interior, joka on toimittanut koko sisustuksen sekä erikoispuusepäntyöt terminaaliin.

– Sisustus on kiinnostava yhdistelmä puuyksityiskohtia ja erikoispuusepäntöitä, mikä luo yksiselitteisen pohjoismaisen tunnelman. Terminaali on ainutlaatuinen kokemus ruotsalaisille ja ulkomaisille vieraille, sanoo Mats Genym, myyjä ja projektipäällikkö Input interiorilta Tukholmasta.

Projekti on toteutettu Arlandaan vaiheittain.

– Lentokentälle toimittaminen vaatii omanlaisensa logistiikan. Kaikki tuotteet skannataan ja tutkitaan tarkkaan ennen toimitusta, mikä vaatii tarkkaa suunnittelua ja sitoutumista molemmilta osapuolilta. Olemme totetuttaneet useita projekteja aiemmin Swedavialle ja kalusteasentajamme tietävät toimintatavat. VIP-service on tulosta hyvästä yhteistyöstä Swedavian, Tengbomin ja Input interiorin välillä, kitetyttää Mats Genym.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen