C4 Shopping

Ostoskeskuksen keskellä voi rentoutua hetken kahdeksan metrisen puun alla.

C4 Shopping, joka on nimetty kuningas Christian IV mukaan, on inspiroiva kauppakeskuskonsepti, jossa vieraat voivat tehdä ostoksia, ruokailla sekä seurustella vehreässä ympäristössä.

C4 Shoppingin 70 000 neliömetrin suuruisessa tilassa toimii paikallisia kauppoja sekä muutamia uusia jänniä konsepteja. Ramboll on kehittänyt C4 Shoppingin Kristianstadin inspiroimana. Kauppakeskus sijaitsee vihreän luonnonalueen ja suuren pintavesien patoalueen ympäröimänä. Tila koostuu isoista lasiosista, jotka on sijoitettu kulmikkain jääkuutiomaisen illuusion luomiseksi.

Paikka virkistäytymiselle

Luontoteema jatkuu myös sisätiloissa. Puut ja kasvillisuus luovat vihreitä keitaita kauppakeskuksen kulkuväylien keskelle. Input interior on toimittanut ja asentanut kauppakeskukseen sohvakalusteet. Tiloihin on valittu paikallisen yrityksen Blå Station BOB-sohva.

– Saadaksemme aikaan tarkan muodon, joka päättyy viheralueeseen, tarvittiin erityistä   tarkkuutta, sillä sohva koostuu erilaisista moduuleista. Lisäksi sohvien tuli noudattaa värien mukaisesti suunniteltua kuviota, sanoo Mattias Johnfors, myyjä ja projektipäällikkö Input interiorilta Kristianstadista. Input interior on toimittanut kauppakeskuksen yleisiin tiloihin istuinkalusteiden lisäksi myös muun sisustuksen ja tekstiilit.

– Sohvayhdistelmien muoto ja väritys sekä vihreä kasvillisuus loivat upean yhdistelmän. Kauppakeskuksen keskellä on keitaita, jotka kutsuvat hetkeksi rentoutumaan, sanoo Mattias.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen