PM & Vänner

Suuri osa sisustuksesta on peräisin tunnetuilta paikallisilta suunnittelijoilta, kuten Stolab, Sjögren, Kasthall ja Wästberg.

Tiimi palkitun PM & Vänner -ravintolan takana on kehittänyt Skandinavian ensimmäisen gastrohotellin - PM & Vänner Hotel.

Hotellissa on 74 ainutlaatuista huonetta ja sviittiä, kattobaari ja uima-allas sekä palkittu ravintola ja viinikellari, jotka antavat Växjön keskustassa sijaitsevalle PM & Vänner -hotellille kansainvälisen leiman.

– Useimmissa hotelleissa on hotelliravintoloita. Me olemme sen sijaan rakentaneet hotellin olemassa olevien ravintoloidemme ja viinikellarimme ympärille – gastrohotellin. Monet ravintolavieraistamme tulevat kaukaa, joten nyt voimme varmistaa, että he voivat kokea koko oleskelunsa ajan samanlaisen filosofian ja tunnelman, kertoo Per Bengtsson, toinen PM & Vännerin perustajista.

Paikallisesti tuotettua ja runsaasti yksityiskohtia

Smoolantilaisuus on nähtävissä kaikkialla aina ravintolan raaka-aineista kalusteisiin, materiaalivalintoihin ja taiteeseen. Suuri osa sisustuksesta on peräisin tunnetuilta paikallisilta suunnittelijoilta, kuten Stolab, Sjögren ja hieman kauempaa Kasthallista ja Wästbergistä.

– Input interior on ollut mukana projektin ensimmäisestä päivästä alkaen ja luotsannut meitä oikeaan suuntaan. He tuntevat ajatuksemme ja ovat koordinoineet kaikki yksityiskohdat. Jokaisessa hotellihuoneessa on yli 100 yksityiskohtaa, joten luotettavan kumppanin kassa työskentely on ollut erittäin tärkeää, sanoo Per Bengtsson.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen