B.A.R.

B.A.R. -ravintolan tarkoituksena on houkutella arkipäivän nautiskelijoita, jotka viihtyvät mukavassa ja modernissa ympäristössä. Täällä keskitytään tunnelmaan, joka henkii Tukholmaa ja suurkaupunkielämää.

B.A.R., Blasieholmens Akvarium & Restaurang, on Guide Michelin -kokkien Henrik Norström, Peter Johansson ja Daniel Frick kolmas ravintola tällä alueella. Se tarjoaa arkipäivän nautiskelijoille rennon ympäristön, joka vie ajatukset mutkattomiin illallisiin kotikeittiössä hyvien ystävien seurassa.

– Haluamme kokeilla hyväksi havaittuja menetelmiä paikallisesti tuotettuihin raaka-aineisiin, lisätä tiettyjä maahantuotuja erikoisuuksia ja tarjota aivan uudenlaisen konseptin, kertoo Henrik Norström.

Rajatonta gastronomiaa

B.A.R. -ravintolassa keittiön ja ruokasalin väliset rajat hämärtyvät, ja ruokailijat ovat tervetulleita valitsemaan suosikkinsa akvaariosta tai jäiden seasta. Ruokailijat päättävät itse, mitä he haluavat syödä, missä järjestyksessä ja miten se on valmistettu. B.A.R. tarjoaa ajattoman bistromiljöön ja keskeisen kohteen paikallisille, jotka kaipaavat elämyksiä ja gastronomiaa.

Koncept Stockholm vastasi sisätilojen suunnittelusta, ja Input interior huolehti sisustuksen hankinnasta, koordinoinnista ja toimittamisesta.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen