Määränpäänä Veturitallit

Vierailimme Boråsissa, kaupungissa, joka 2000-luvun alussa muokkasi käytöstä poistetun tekstiilituotantoalueen vilkkaaksi muotoilukeskukseksi.

Määränpää sijaitsee vain kivenheiton päässä muodonmuutoksen lippulaivasta, Textile Fashion Centeristä. Yksinkertainen, mutta upea rakennus. Purkamisuhan alla oleva ja unohdettu talo, joka tarjoaa jännittävää historiaa, arkkitehtuuria ja muotoilua saman katon alla.

150 vuotta sitten Boråsin veturitallit ja rautatie symboloivat monin tavoin kaupungin kehitystä uinuvasta puukaupungista menestyksekkääksi teollisuuskaupungiksi. Nykyään modernilla arkkitehtuurilla ja uusilla visioilla varustetut veturitallit ovat vähintään yhtä mielenkiintoisen tulevaisuuden edessä.

 

 

 

 

Historia ja tulevaisuus yhdistyvät

2500 neliömetrin kokoisessa rakennuksessa vanhan ja uuden väliset kontrastit haastavat kävijöiden aistit. Tämän remontin yhteydessä helppo tie ei ollut vaihtoehto. Aito käsityötaito piilee pienimmissä yksityiskohdissa. Unelmana oli luoda näyttämö, jossa asiakkaat, arkkitehdit ja suunnittelijat voivat tavata, vaihtaa ideoita ja inspiroida.

– Täällä on fantastinen tunnelma. Jos olet lähistöllä ja kiinnostunut arkkitehtuurista tai sisustuksesta, sinun täytyy ehdottomasti käydä täällä. Voin vakuuttaa, että showroomimme tarjoaa jotain tavallisesta poikkeavaa, sanoo Site Manager Jonas Skogsberg Boråsin Input interiorilta.

Monen vuoden laiminlyönnin jälkeen veturitallit palvelevat jälleen hyödyllistä tarkoitusta. Tästä alkaa uusi tarina. Vain aika näyttää, kuinka se jatkuu, mutta on selvää, että luovuus ja mielikuvitus ohjaavat prosessia.

 

 

 

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen