Coca-Colalla on paras toimisto

Maailman myydyimmän juoman ruotsalainen pääkonttori valittiin hiljattain maailman parhaaksi toimistoksi Leesmanin laatuindeksin mukaan.

Jordbrossa Tukholman eteläpuolella sijaitsevat Coca-Cola European Partners Sverige AB:n toimisto- ja tuotantotilat. Tehtaassa tuotetaan päivittäin 1,4 miljoonaa litraa juomia suurilta, maailmanlaajuisesti tunnetuilta brändeiltä kuten Coca-Cola ja Fanta sekä ruotsalaisia janojuomia, kuten MER ja Bonaqua. Yhteensä täällä valmistetaan 17 erilaista tuotemerkkiä. Jordbrossa 20 vuoden ajan paikallisen työpaikan tarjonnut Coca-Cola on nykyisin yksi maailman vahvimmista tuotemerkeistä, jolla on yli 130-vuotinen historia. Historia, jonka yritys halusi tuoda esiin toimistotilojen kattavan remontin myötä.

– Coca-Colan toiveena oli moderni monitilatoimisto, jossa sekä tuotteet että tuotemerkit saavat näkyä. Reflex Arkitekter vastasi konseptista, jonka sisustuksessa, yksityiskohdissa ja taustaseinissä on yhteinen punainen lanka, joka kertoo yrityksen historiasta luovalla tavalla, kertoo Niklas Jernström Tukholman EFG:stä, joka on toimittanut toimiston sisustuksen.

 

 

 

 

The Happiness Factory

Työntekijät osallistuivat prosessiin jo varhaisessa vaiheessa, ja uusien tilojen suunnittelussa otettiin heidän toiveensa huomioon. Ehkä juuri siksi toimistossa työskentelevät maailman tyytyväisimmät työntekijät kansainvälisen Leesmanin laatuindeksin mukaan. Työntekijät osallistuivat kyselyyn, jossa he saivat arvioida ja vastata työpaikkansa viihtyvyyttä koskeviin kysymyksiin. Kyselyn tuloksena toimipiste rankattiin ykköseksi maailman sertifioitujen työpaikkojen joukosta.

– Toimisto on nimeltään Happiness Factory. Se on sopiva nimi leikkisälle ja luovalle sisustukselle, mutta myös siksi, että siellä työskentelevät nyt maailman tyytyväisimmät työntekijät, toteaa Niklas Jernström.

 

 

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen