Slottsbergsskolan

Väri- ja tuotevalinnoissa on otettu tietoisesti huomioon ikä- ja sukupuolineutraalius. Maanläheiset värit, kuten kupari ja vihreä, on yhdistetty petrooliin ja puisiin saarnikalusteisiin.
Slottsbergsskolan on vuosiluokat 1–6 kattava alakoulu, jossa on tilaa 450 oppilaalle.

Uuden Slottsbergsskolanin rakentamisen ja sisustamisen yhteydessä haluttiin korostaa osallisuutta ja samanarvoisuutta.

Slottsbergsskolan on vuosiluokat 1–6 kattava alakoulu, jossa on tilaa 450 oppilaalle. Pedagogisiin ja aktivoiviin oppimisympäristöihin perustuvaa sisustuskonseptia suunnitellessaan Input interior kävi tiivistä vuoropuhelua asiakkaan ajatuksista ja visioista.

Koulun sisustus edistää demokraattista työskentelytapaa, jossa oppilas nähdään uteliaana ja viisaana ihmisenä, jolle tulisi antaa mahdollisuus kehittyä omien oppimisedellytystensä pohjalta. Organisaatio koostuu samanikäisistä ryhmistä, joissa jokaisella vuosiluokalla on oma alue. Koulun keskellä oleva aukio muodostaa kokoontumispaikan, joka on yhteydessä kaikkiin kerroksiin.

Pohjakerroksessa on käytännöllisiä ja kauniisti sisustettuja tiloja, jotka yhdessä tiloja vuokranneen Kulturskolanin kanssa muodostavat luovan oppimisympäristön. Tiloissa on myös ruokasali ja urheiluhalli.

Toisessa ja kolmannessa kerroksessa ovat oppilaille tarkoitetut tilat. Vuosiluokkien 1–3 oppilaiden tilat sijaitsevat 2. kerroksessa. Täällä kaikki alueet ovat samankokoisia ja samanmuotoisia, ja käytössä on kolme erikokoista luokkahuonetta sekä ryhmä- ja keskustelutilat. Luokkien omissa tiloissa on myös alueita vapaa-ajan aktiviteeteille, vaatesäilöt ja wc-tilat. Kolmannesta kerroksesta löytyvät vuosiluokkien 4–6 luokkahuoneet, joissa he viettävät suurimman osan päivästä. Luokat ovat samankokoisia, ja kaikilla on pääsy ryhmätilaan.

Neljäs kerros on varattu koulun henkilökunnalle, ja siellä on kokoushuoneita, työpisteitä ja henkilökunnan tilat.

Erikokoiset huoneet tarjoavat mahdollisuuden erilaisiin opiskelupisteisiin, joten oppilaiden valittavissa on erilaisia ympäristöjä, jotka on sisustettu pehmeillä ja kovilla sekä korkeilla ja matalilla huonekaluilla. Jokaisella on mahdollisuus löytää paikkansa omien oppimisedellytystensä mukaan.

Väri- ja tuotevalinnoissa on otettu tietoisesti huomioon ikä- ja sukupuolineutraalius. Maanläheiset värit, kuten kupari ja vihreä, on yhdistetty petrooliin ja puisiin saarnikalusteisiin. Samoja tuotteita on käytetty eri vuosiluokkien tiloissa sekä henkilöstön tiloissa, mikä edistää yhteenkuuluvuutta ja yhteisöllisyyttä.

– Olemme pystyneet kiinnittämään projektissa huomiota kestävyyteen. Input interior on pitkään toiminut kierrätyksen parissa, ja sen sijaan, että olisimme ostaneet kaiken uutena, pystyimme hyödyntämään saatavilla olevia kalusteista, sanoo Anna Mark Ljungqvist, Göteborgin Input interiorin projektipäällikkö.

– Lopputuloksesta tuli upea ja säästi asiakkaan rahaa samalla, kun siinä otettiin ympäristö huomioon, toteaa Anna lopuksi.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

    Kiitos

    Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

    Takaisin lomakkeeseen
    Pahoittelemme.

    Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

    Takaisin lomakkeeseen