Kirkelund skole

Sisustuskonseptin on luonut Arkkitehtitoimisto Østre Linje ja sen mukaisesti jokaisella vuosiluokalla on oma värinsä – vihreä, oranssi tai keltainen.

Kirkelundin koulun laajennuksen yhteydessä panostettiin tietoisesti värivalintoihin ja moderniin kouluympäristöön, joka vastaisi myös tulevaisuuden tarpeisiin.

Skiptvetin kunta päätti kunnostaa yli 100 vuotta vanhan koulurakennuksen, joka toimii 300 oppilaan opinahjona. Osa koulusta päätettiin korvata uudella kaksikerroksisella rakennuksella ja yhdistää käytävän kautta kiinteistön vanhaan osaan.

Lisärakennukseen sijoitettiin ryhmätiloja ja luokkahuoneita, jossa yhdistyvät perinteiset ja uudet ratkaisut. Projektissa on satsattu kestäviin valintoihin, joissa arkkitehtuuri, materiaalit sekä sisustusratkaisut ovat pitkäkestoisia. Käytäviä ja yhteisiä tiloja yhdistävät paikallaan valetut betoniseinät, joihin lomittuvat puiset seinäpaneelit. Esteettisenä yksityiskohtana toimii sormipaneloitu katto, joka vaimentaa lisäksi ääntä.

Tietoiset värivalinnat

Sisustuskonseptin on luonut Arkkitehtitoimisto Østre Linje ja sen mukaisesti jokaisella vuosiluokalla on oma värinsä – vihreä, oranssi tai keltainen. Värivalinnat on huomioitu koko sisustuksessa ja esimerkiksi koulun kolme pääsisäänkäyntiä on merkattu näillä kolmella eri värillä. Jopa vaatesäilytys ja luokkahuoneet noudattavat samaa teemaa, mikä selkeyttää tilojen hahmottamista ja helpottaa oppilaiden liikkumista koulun tiloissa.

– Koulun tilat ovat kutsuvat ja lopputulos peilaa hyvää yhteistyötä koulun, urakoitsijan, sisustusarkkitehdin ja Input interiorin välillä, kertoo Site manager Caroline Borgeraas Fredriksstadin Input interiorilta.

Input interior on toimittanut kaikki irto- ja kiintokalusteet kouluun mm. erikoistyönä valmistetut tauluseinät ja kierrätyspisteet luokkahuoneissa sekä paikallaanrakennetut istuinpenkit käytävällä, joka yhdistää rakennuksen uuden ja vanhan osan.

– Olemme myös pallotelleet yhdessä erilaisia ideoita värivalinnoista, pintamateriaaleista ja ratkaisuista arkkitehdin vision ja asiakkaiden tarpeiden mukaan, päättää Caroline.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen