New Nordic School by the Sea

Tilasuunnittelun kulmakivet nojautuivat rakennuksen vaikuttavaan puuarkkitehtuuriin sekä laadukkaisiin luonnonmateriaaleihin ja -väreihin.

New Nordic School by the Sea sijaitsee Supercellin pääkonttorin yhteydessä, Helsingin uudessa Jätkänsaaren Woodcity -puukorttelissa.

Uusi kahdeksankerroksinen Supercellin pääkonttori on Suomen suurin puurakenteinen toimistorakennus, jossa työskentelee tällä hetkellä 240 työntekijää. Pohjakerroksessa sijaitsee päiväkoti, jota operoi New Nordic School by the Sea.

Supercellin perustajien upeat arvot – yksilön kunnioittaminen ja hänen työolosuhteisiinsa satsaaminen – ovat konkreettisesti nähtävissä satsauksessa uusiin toimitiloihin sekä New Nordic School By the Sea -päiväkodin laadukkaaseen sisustukseen, jonka suunnittelussa huomioitiin myös lasten toiveet.

Tilasuunnittelun kulmakivet nojautuivat rakennuksen vaikuttavaan puuarkkitehtuuriin sekä laadukkaisiin luonnonmateriaaleihin ja -väreihin. Kantavina teemoina olivat myös kestävyys, vastuullisuus ja ekologiset valinnat.

New Nordic School by the Sea päiväkodin tilat tarjoavat lapselle kodinomaista turvallista tunnelmaa ja visuaalisia elämyksiä, jotka peilaavat merelliseen ympäristöön, orgaanisiin muotoihin ja Suomen luontoon. Tilojen kuvitukset tukevat näitä teemoja ja tiloista löytyy paljon pieniä yllättäviä yksityiskohtia, joissa seikkailevat erilaiset eläinhahmot.

Tilat suunniteltiin lasten yksilölliset tarpeet ja lapsen mittakaava huomioiden. Lapsia haluttiin aktivoida liikkumaan ja tilasta löytyykin monipuolisesti erilaisia ratkaisuja ja hauskoja elementtejä tähän tarkoitukseen.

– Tärkeintä oli luoda turvallinen ja lapsen oppimista tukeva ja inspiroiva ympäristö, joka muuntuu lasten tarpeiden mukaan, kertoo sisustusarkkitehti Anu Latvala Fyralta.

Input interior vastasi Supercellin toteuttaman New Nordic School by the Sea -päiväkodin toimitilojen sisustuksen hankinnasta, toimituksista ja asennuksista.

– On ollut mahtavaa olla mukana toteuttamassa tätä ainutlaatuista projektia, joka toteutettiin lasten ehdoilla ja erittäin laadukkailla ja kestävillä kalustevalinnoilla sanoo projektipäällikkö Riikka-Maria Slotte.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

    Kiitos

    Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

    Takaisin lomakkeeseen
    Pahoittelemme.

    Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

    Takaisin lomakkeeseen