Varma kevään merkki

Jokavuotiset Vårmässan-messut tarjoavat virkistävän inspiraatioruiskeen maaliskuuhun! Messuille saapuu alan ammattilaisia tutustumaan uusiin vaikutteisiin, viimeisimpiin trendeihin sekä vuoden design- ja sisustusuutuuksiin.

Trendikkyys on huipussaan, kun Etelä- ja Länsi-Ruotsin suurimmat design- ja sisustusmessut valtaavat Malmön ja Göteborgin. Kutsuvieraille esitellään kahden päivän aikana vuoden uutuustuotteet sekä Stockholm Furniture & Light Fairin parhaita paloja. Messuilla kohtaavat yksityisen ja julkisen sektorin sisustusarkkitehdit ja ostajat, jotka voivat haastaa itsensä uusilla ajatuksilla ja näkökulmilla.

– Tavoitteenamme on alusta alkaen ollut kutsua kävijät sisustuksen maailmaan. Esittelemme lähes 80 brändin huonekaluja, valaisimia ja tekstiilejä, joita pääsee hypistelemään ja kokeilemaan. Kävijät saavat näin tutustua väreihin, muotoihin ja materiaaleihin lähietäisyydeltä. Juuri tässä piilee messujen juju, sanoo projektipäällikkö ja Input interiorin markkinointikoordinaattori Johan Olsson.

 

 

 

Monipuolisuudesta menestystekijä

Kevätmessut ovat säilyttäneet suosionsa jo lähes 20 vuotta. Kävijöiden mukaan menestyksen selittää juuri messujen monipuolinen tarjonta, joka on koottu saman katon alle. Alan ammattilaiset saavat muutaman tunnin aikana maksimiannoksen vaikutteita, uutuuksia ja inspiraatioita, jotka monesti vaikuttavat hankintoihin ja projekteihin läpi vuoden.

– On hienoa, että messut keskittyvät julkisiin tiloihin, mikä on todella ainutlaatuista. Messut auttavat minua ostajana luomaan viihtyisyyttä ja kestävyyttä liiketoimintaan ja työpaikoille. Pääsen näkemään ja kokeilemaan tämän vuoden uutuuksia ja saan myös vinkkejä ja ideoita, joista on hyötyä työssäni, sanoo Andreas Forsberg, joka toimii intendenttinä Göteborgin Ellen Keyskolanissa. Nämä ovat hänelle jo kymmenennet messut.

 

 

Ruokaa, kukkia ja ostoksia

Input interiorin Kevätmessuilla vierailee vuosittain reilut 2 300 henkeä, joita odottaa sekä yksityisiin että julkisiin toimijoihin vetoava mahdollisuuksien kirjo. Messuilla ei ole vain jokaiselle jotakin, vaan kaikille paljon. Kokonaisuuden viimeistelevät Input Food Marketin herkullinen ruoka- ja juomatarjonta, piristävät kevätkukat, musiikki sekä messujen pop-up-designmyymälä.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen