Ohjelmistotalo Trimblen uudet tilat toimivat rekrytointivalttina

Ohjelmistotalo Trimble starttasi toimitilaprojektinsa jo muutama vuosi sitten. Haasteellinen projekti käynnistyi yhteistyössä Sisustusarkkitehdit Gullstén & Inkisen kanssa luomalla Trimblelle uusi toimitilakonsepti erilaisten työympäristöselvitysten ja työpajojen avulla, sekä etsimällä uudelle toimitalolle paras mahdollinen sijainti. Useista ehdokkaista valikoitui lopulta NCC:n hanke, josta kuoriutui myöhemmin OOPS niminen rakennuskokonaisuus Espoon Leppävaaraan.

Uusiin tiloihin on muuttanut 450 trimbleläistä, jotka ovat osallistuneet suunnitteluun alusta alkaen mm. erilaisissa työpajoissa. Tarveanalyysin avulla selvitettiin kuinka paljon ja millaista tilaa tarvitaan. Tilojen muuntojoustavuus, laatu ja kestävän kehityksen näkökulmat loivat pohjaa suunnitteluprosessille.

– Kun talon tilaratkaisu oli muokattu Trimblelle sopivaksi, aloitettiin itse sisustuksen suunnittelu hyödyntäen henkilöstöltä työpajoissa saatua tietoa. Jotta tilat toteutuisivat mahdollisimman hyvin suunnitelmiemme mukaisesti, hoidimme itse myös sisustukseen liittyvät hankinnat ja valvoimme toimitukset. Uskon, että Trimblelle toteutetut tilat tukevat loistavasti asiakkaan liiketoimintaa ja henkilöstön hyvinvointia, kertoo Creative Director Hanna Gullstén.

 

 

Trimblen pääkonttorin ratkaisut tehtiin jo ennen korona-aikaa, mutta tilat vastaavat yhä monipuolisiin tarpeisiin. Tilojen viihtyvyys ja joustavuus erilaisiin työtehtäviin sekä monipuoliset tilat henkilöstön erilaisille kohtaamisille houkuttelevat työntekijöitä jatkossakin toimistolle sekä toimivat rekrytointivalttina.

– Meille on erittäin tärkeää, että asiakas saa avullamme tilat, jotka ovat toimivat, elämykselliset ja esteettisesti korkeatasoiset, jatkaa Creative Director Hanna Gullstén.

Input interior vastasi projektin työpistekalusteiden, irtovalaisimien ja osittain myös muiden irtokalusteiden toimituksista ja asennuksista.

– Oli mielenkiintoista olla mukana tässä projektissa, jossa henkilökunta osallistettiin projektiin jo alkumetreillä, sanoo projektipäällikkö Janne Härmä Input interiorilta Helsingistä.

 

 

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen