Kipinä-talon sisustus joustaa käyttäjien mukaan

Uusi upea Hyvinkäällä sijaitseva Kipinä-talo on 950 opiskelijan opinahjo, jonka sisustussuunnitteluun osallistettiin myös oppilaat. Tiloihin ovat muuttaneet Hyvinkään yhteiskoulun lukio ja Sveitsin lukio. Rakennuksessa on myös Hyvinkään opiston ja musiikkiopiston tiloja.

Kolmikerroksinen rakennus on L-mallinen ja keskusaula toimii 350-paikkaisena ruokasalina. Sisustuksen suunnittelussa on otettu huomioon Kipinän eri ikäiset opiskelijat sekä muunneltavuus. Sisustuksen sini-vihreä värimaailma on luonnonläheinen ja se miellyttää useimpia käyttäjiä. Siipiosien väreinä ovat sininen ja vihreä, joiden mukaan oppilaat tunnistavat helposti omat tilansa.

Input interior vastasi projektin ruokasalin ja opettajahuoneiden sisustuksen hankinnasta, toimituksista ja asennuksista.

– Tilojen kalustus on erittäin monipuolinen ja toimiva, joka varmasti tukee eri ikäisten oppilaiden ja työntekijöiden viihtyvyyttä, sanoo Input interiorin Site manager Tapio Heikkilä.

Sisustusarkkitehti SIO Kristiina Mäkelä vastasi tilojen sisustussuunnittelusta.

– Lukion ja opiston oppilaat otettiin mukaan projektiin ja he saivat ehdottaa kuviota rakennuksen ruokasalin valittuihin Piiroisen tuoleihin. Kuvioksi valittiin opiston opiskelijan Yrjö Hämäläisen suunnittelema kuva – Pihlajanmarja, joka peilaa sisustuksen luonnonmukaista teemaa ja värimaailmaa.

 

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

    Kiitos

    Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

    Takaisin lomakkeeseen
    Pahoittelemme.

    Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

    Takaisin lomakkeeseen