Input interiorin toiminta on ISO 9001/14001 sertifioitu

Input interiorin toiminta on kasvanut Suomessa voimakkaasti jo neljän vuoden ajan ja on nyt sertifioitu kansainvälisten ISO 9001/14001 -laadunhallinta- ja ympäristöjärjestelmien mukaisesti.

Input interior on aina asettanut asiakkaan ja loppukäyttäjän etusijalle ja tarjoaa siten vain toimivia ja kestäviä huonekaluja, kalusteita ja palveluita. Toimintamme noudattaa sertifioitua ISO 9001 -laadunhallintajärjestelmää. Kaikilla työntekijöillämme on velvollisuus noudattaa standardin mukaisia periaatteita ja ohjeistuksia sekä integroida ne jokapäiväiseen työhönsä. Olemme panostaneet henkilöstön täydennyskoulutukseen, kehittäneet toimintojamme entistä paremmiksi ja tehokkaimmiksi saavuttaaksemme ja ylläpitääksemme erinomaista asiakaspalvelua.

ISO 14001 -ympäristöjärjestelmän mukaisesti otamme kokonaisvastuun tarjoamistamme tuotteista ja palveluista. Asetamme tavoitteita toimittajille, yhteistyökumppaneille, asiakkaille ja itsellemme sekä seuraamme edistystä jatkuvasti vähentääksemme resurssien käyttöä, kehittyäksemme ja parantaaksemme rutiineja ja työskentelymenetelmiä. Toimittajat, jotka vastaavat 90% liikevaihdostamme, tulevat käymään kanssamme läpi kokonaisvaltaisen toimintakartoituksen vuoteen 2022 mennessä. Haluamme inspiroida henkilökuntaamme toimimaan vastuullisesti arjessa ja asiakkaitamme ostamaan vastuullisesti.

– Päätavoitteenamme ovat tyytyväiset asiakkaat sekä loppukäyttäjät ja tämä prosessi on selkeyttänyt toimintojamme entisestään, mikä tukee tavoitteemme saavuttamista ja toimintojemme jatkuvaa kehittämistä”, sanoo Site Manager Birinder Singh Input interiorilta Helsingistä.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen