Input interior toimittaa suomalaista designia useaan kirjastoprojektiin

Input interiorin Tampereen toimisto on toimittanut vuoden aikana kalusteet kolmeen kirjastoon; arvo noin 330 000€.

Viimeisin Input interiorin kirjastoprojekti on Hämeenlinna, joka toimitetaan kesäkuussa 2020. Tilaus on tehty Sarastian puitesopimuksen piirissä ja sen arvo on noin 100 000 €. Toimitus koostuu tuoleista, pöydistä, sohvista ja muista sisustustuotteista kirjaston julkisiin tiloihin. Suunnittelusta vastaa sisustusarkkitehti Kristiina Mäkelä Sisustusarkkitehtitoimisto KM Interiorsilta ja yli 40 prosenttia Input interiorin sisustustoimituksesta tulee suomalaisilta huonekaluvalmistajilta.

– Olemme tyytyväisiä voidessamme toimittaa kalusteita, joista tulee olemaan paljon iloa monille ihmisille. Olemme työstäneet hankintaa usean kuukauden ajan ja olemme erityisen iloisia siitä, että tilaus sisältää useiden pienempien suomalaisten toimittajien kalusteita kuten esimerkiksi Lepo Product, Inno Interior, Yeseco, ScanCast ja Omset, sanoo Jari Heino myyntipäällikkö Tampereen Input interiorilta.

Input interiorin Tampereen toimisto toimitti maaliskuussa kalusteita 189 000€ arvosta Nokian kirjastoon. Kesällä 2019 Input interior toimitti omatoimikirjaston sisustuksen Järvenpään kirjastoon. Kolmen projektin yhteisarvo on noin 330 000 €.

Input interior toimittaa kalusteita ja sisustustuotteita yksityiselle ja julkiselle sektorille ja yrityksellä on toimistot myös Helsingissä ja Turussa.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen