Hotelli Iso-Syöte on noussut uuteen kukoistukseen

Upea ja uljas Tunturihotelli Iso-Syöte sijaitsee Suomen eteläisimmän tunturin laella yhdellä Suomen lumisimmista alueista rauhallisen kansallispuiston kupeessa.

Tunturihotelli tarjoaa puitteet kaikkiin talven lumimaailman aktiviteetteihin, kuten hiihtämiseen, lumikenkäilyyn, lasketteluun ja erilaisiin kelkka-poro- ja huskysafareihin.

Iso-Syötteen tunturihotellia kohtasi kaksi vuotta sitten tuhoisa palo, josta hotelli on noussut jälleen uuteen kukoistukseen. Hotellin korkeatasoiset ravintola-, oleskelu- ja aulatilat kutsuvat rentoutumaan ulkoilun jälkeen. Input interior vastasi ravintola- ja oleskelutilojen istuimien hankinnasta, toimituksista ja asennuksista.

– Olemme erittäin iloisia, että meidät valittiin mukaan tähän näyttävään projektiin. Ravintolatilojen design on erittäin korkeatasoinen kuten koko hotellin, sanoo Input interiorin projektipäällikkö Jaana Inkinen-Nieminen.

Sisustusarkkitehti SIO Tatu Ahlroos vastasi tilojen sisustussuunnittelusta.

– Uuden hotelliosan ylimpään kerrokseen sijoitettuun komeaan aulatilaan ja cocktail-baariin sijoitetut uudet istuinkalusteet luovat modernia ilmettä hirsiseinien, puisten valaisimien, luonnonkivitakan ja tummien sävyjen lomaan. Ainutlaatuisinta hotellissa on kuitenkin laajojen ikkunapintojen takana levittyvä luonto ja aava maisema, jonka ehdoilla muu kokonaisuus on toteutettu.

 


Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen