Stockholm Furniture Fair

Input interiorin yhteenveto Stockholm Furniture & Light Fair 2019 -messuilta

Stockholm Furniture & Light Fair on Pohjoismaiden suurin design- ja sisustustapahtuma, jossa lanseerataan vuosittain uusia tuotteita ja tulevia trendejä. Input interiorin messukooste 2019 keskittyy huonekaluihin ja valaistukseen sekä materiaaleihin ja väreihin.

Möbler och belysning

Vuoden uutuuksien lisäksi oli nähtävissä myös muutamia päivityksiä olemassa oleviin tuoteperheisiin. Havaitsimme myös, että ympäristöasioihin liittyvä tietoisuus on huomattavasti kasvanut. Nähtävissä oli messuosastojen kierrätystä ja ympäristöystävällisempiä materiaalivalintoja. Monissa tuotteissa materiaalin ominaisuudet olivat voimakas osa tuotteen muotoilua.

Tuotteiden muotoilussa nähtävissä oli erityisesti pehmeitä linjoja, raskaita materiaaleja ja 1970-luvun tunnelmaa. Yksi Ruotsin kaikkien aikojen suurin sisustustoimeksianto, Nationalmuseum, heijastui messuilla useiden näytteilleasettajien osastoilla, joissa esiteltiin projektiin suunniteltuja tuotteita.

 

 

Färger och material

Korostuvat värivalinnat koostuivat vaimeista väreistä ja mystisistä sävyistä, jotka taittuivat terracottaan, ruskeaan ja beigeen. Nähtävissä oli usein myös edellisten yhdistelmiä kirkkaiden värien kanssa kuten esimerkiksi eri keltaisen sävyjen ja koboltinsinisen kanssa. Kirkkaita värejä yhdisteltiin myös trendivärin ”greige” kanssa, joka on harmaan ja beigen, ”grå ja beige”, sekoitus.

Nähtävissä oli useita eri materiaaleja ja niiden variaatioita. Puumateriaali oli voimakkaasti esillä tummissa savuisissa sävyissä, joita täydennettiin kaikilla mahdollisilla materiaaleilla aina teräksestä ja nahasta paperiin ja betoniin.

 

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen