Poljinroskiksesta all inclusiveen

Tanskalaisesta Vipp-designyrityksestä ei välttämättä ensimmäisenä tule mieleen täysin varusteltu koti. Yrityksen designfilosofian ensimmäinen tuote mahtuu kuitenkin rakennuksen neljän seinän sisälle.

Vuonna 1939 Holger Nielsen valmisti teräksisen poljinsangon vaimonsa kampaamoon. Tuolloin tanskalaisessa Randersin kaupungissa Jyllannin itärannikolla, sai alkunsa Vippin historia – klassinen poljinroskis, joka ansaitsee paikkansa New Yorkin modernin taiteen museossa. Seuraavien 77 vuoden ajan poljinroskis toimi yrityksen keskeisenä tuotteena, mutta viime vuosina valikoimaa on laajennettu myös keittiökalusteisiin, valaisimiin ja huonekaluihin. Viime vuonna Vipp esitteli tuotteen, joka on kaukana alkuperäisestä poljinroskiksesta, vaikka niiden yhteinen nimittäjä on terästuotannossa ja funktionaalisessa muotoilussa.

 

 

Vipp-asunto

Vipp Shelter, minimalistinen all-inclusive-asunto kooltaan 55 m2, sopii mainiosti loma-asunnoksi hektisen arjen vastapainoksi. Musta teräsrakenne kehystää lasiseinien ulkopuolella muuttuvaa maisemaa ja tekee luonnosta hallitsevan osan kodin sisustusta ja sielua. Vipp Shelterissä on avonainen pohjaratkaisu, jossa vain kylpyhuone ja makuuparvi on sijoitettu suljettuihin tiloihin. Talo toimitetaan yrityksen tuotteilla täysin varusteltuna, ja sen kauttaaltaan tumma sisustus on valittu tarkkaan harmonisen ilmeen luomiseksi varastamatta huomiota ympäröivältä luonnolta. Ostajan huoleksi jää ainoastaan maisema – paikan päätät itse.

 

 

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen