Uudelleenkäyttö ja kestävyys

Huonekalujen käyttöiän tulisi olla pitkä. Sen vuoksi Input interior tarjoaa valikoiman palveluita, jotka pidentävät kalusteidenne elinkaarta ja säilyttävät huonekalujenne arvon.

Tietoiset valinnat ja vastuullinen uudistaminen

Input interior tarjoaa palveluita, jotka mahdollistavat tietoisten valintojen tekemisen ja sisustuksen vastuullisen uudistamisen. Meillä on vuosien kokemus uudelleenkäytöstä sekä suurissa että pienissä projekteissa. Emme tarjoa valmiita pakettiratkaisuja, vaan räätälöimme projektin vastaamaan teidän tarpeitanne ja odotuksianne. Uudelleenkäytön konseptiin voi sisältyä muun muassa:

 • Olemassa olevien huonekalujen inventointi ja suositusten antaminen kalusteiden uudelleenkäyttöön uudessa ympäristössänne. Samalla varmistamme, että saatte mahdollisimman hyvän korvauksen huonekaluista, jotka eivät enää täytä teidän tarpeitanne, mutta voivat saada uuden elämän jonkun muun luona.
 • Käytettyjen huonekalujen hankinta.
 • Olemassa olevien tai käytettyjen huonekalujen kunnostaminen. Kalusteet entisöidään mahdollisimman lähelle alkuperäistä kuntoaan, esim. pesemällä, verhoilemalla uudelleen tai osia vaihtamalla.
 • Huonekalujen ja kalusteiden muuntaminen uudelleensuunnittelun avulla tuotteiksi, joilla on uusia funktioita.
 • Kierrätys. Kun huonekalut on kulutettu loppuun eivätkä vastaa teidän tai kenenkään muun tarpeita, voimme kierrättää ne mahdollisimman ympäristöystävällisesti.

Tulevaisuuden uudelleenkäytön kehittäminen

Input interior kannattaa sisustuksen vastuullista ja tietoista uudistamista ja ottaa vastuun uudelleenkäytön ja käytettyjen kalusteiden markkinoiden kehittämisestä.

Kiinnostaako uudelleenkäyttö?

Ilmoita yhteystietosi niin kerromme lisää.

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

  Kiitos

  Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

  Takaisin lomakkeeseen
  Pahoittelemme.

  Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

  Takaisin lomakkeeseen