Tarjous: Ylläpidolla lisäarvoa!

Nykyisen sisustuksen ylläpidon ja päivityksen ei tarvitse olla kallista, aikaa vievää tai vaikeaa. Päinvastoin – yksinkertaisilla tavoilla saadaan aikaan iso muutos ja samanaikaisesti pidennetään koko sisustuksen elinkaarta! Input interior tarjoaa juuri nyt sisustuksen kartoituskäynnin veloituksetta.

Kartoituksen yhteydessä käydään läpi kalusteet ja sisustustuotteet, joihin toivotaan päivitystä. Lisäksi voimme keskustella tarpeistanne ja toiveistanne, jota toivotte saavuttavanne tilapäivityksellä. Tapaamisen jälkeen toimitamme teille toimenpide-ehdotuksen.

Mitä toimenpiteitä ylläpito voi sisältää?

Sisustuksen ylläpito voi sisältää monia erilaisia toimenpiteitä, jotka pidentävät kalusteiden elinkaarta. Nykyisten kalusteiden kunnostaminen luo lisäksi uudistuneen kokonaisilmeen toiminnallenne.

Mikään toimenpide ei ole liian vaikea, löydämme ratkaisut useimpiin ylläpidon haasteisiin. Useimmiten sisustuksen ylläpito sisältää seuraavia toimenpiteitä:

Ylläpitosiivous

Tuotteiden puhdistus ja pesu tekstiilipesuaineella.

Uudelleenverhoilu

Huonekalujen verhoilut voidaan vaihtaa uusiin, hyödynnettävissä on esimerkiksi antibakteerisia materiaaleja.

Maalaus

Pöydän kansia ja tuolin jalkoja voidaan huoltaa tai uusia. NCS- ja RAL-värijärjestelmissä on lähes loputon määrä vaihtoehtoja.

Uudistus

Kalusteiden osia voidaan vaihtaa uusiin. Pöytäkannet voidaan vaihtaa uusiin esimerkiksi ääntävaimentavaan tai antibakteeriseen materiaaliin tai työtuoleihin voidaan vaihtaa uudet pyörät.

Muutokset

Kalusteisiin voidaan integroida uutta tekniikkaa. Neuvottelupöydät voidaan varustaa sähkö- ja usb-liittimillä, johtoluukulla ja -kourulla tai vastaavilla AV-tekniikan muutoksilla.

Ota yhteyttä

Haluaisitko tietää lisää sisustuksen päivityksen vaihtoehdoista?

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

   Kiitos

   Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

   Takaisin lomakkeeseen
   Pahoittelemme.

   Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

   Takaisin lomakkeeseen