Työntekijämme

Katso, mitä työntekijämme ovat mieltä tehtävistään, mahdollisuuksistaan ja haasteistaan.

Peder Tell

Minä vuonna aloitit työskentelyn Input interiorissa?

2011.

Mitä teet tällä hetkellä?

Tällä hetkellä tapetoin talvipuutarhaa Göteborgin toimistossa.

Mitä muuta työpäiväsi pitävät sisällään?

Sitten ripustan verhot, koska teen myös verhoasennuksia Input interiorissa. Asiakkaan luo mennessäni saatan viedä mukanani tuolin tai muun pienen tuotteen, jonka he ovat tilanneet.

Mitä teet vapaa-ajalla?

Nyt kun taloni on valmis, autan tytärtäni hänen talonsa kanssa. Muussa tapauksessa pelaan salibandya tai nautin hyvästä ruoasta ja juomasta. Vietän mielelläni aikaa perheeni kanssa ja matkustelen.

Missä olet työskennellyt aiemmin?

Olen ollut pitkään sisustusalalla. Aiemmin työskentelin mattoasentajana ja puukaihdinten parissa. Kaiken kaikkiaan olen työskennellyt paljon asiakkaiden kanssa ja mielestäni se on hauskaa!

Miten päädyit tänne?

Se oli puhdas sattuma. Input interiorissa työskenteli eräs tuttavani, joka ehdotti minua erääseen tehtävään ja sillä tiellä olen edelleen. Pidän tästä alasta ja verhoista, joten oli helppo tarttua tilaisuuteen.

Oletko kokenut työssäsi unohtumattomia hetkiä?

Mieleeni tulee eräs Lontoon matka. Eräs ompelija ja minä matkustimme Lontooseen kahden päivän työmatkalle. Työtehtävä sijaitsi Notting Hillissä, ja asiakkaana oli Elite Plaza Hotellin johtaja. Vähän aikaa sitten olin Brysselissä tekemässä koeasennusta erästä työtä varten. Työmatkat tuovat mukavaa vaihtelua arkeen, ja siitä pidän työssäni.

Mikä on työssäsi vaikeinta?

Vaikeinta ei ole oikeastaan mitään… Itse asiassa nautin haasteista. Tavallisten verhokiskojen asentaminen on jokapäiväistä, mutta on mukavaa, jos pystyn auttamaan asiakkaiden tarpeiden ja ongelmien ratkaisemisessa. Nautin ongelmien ratkaisusta!

Mikä on työssäsi mukavinta?

Mukavinta on vaihtelu ja se, että saan tavata monenlaisia ihmisiä ja nähdä kaupungin eri puolet erilaisten asiakkaiden luona. Teen työni ja asiakkaat ovat tyytyväisiä, joten työni on siinä mielessä todella mukavaa. Ja me asetamme asiakkaan aina etusijalle, mikä on mielestäni tärkeää.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen