Työntekijämme

Katso, mitä työntekijämme ovat mieltä tehtävistään, mahdollisuuksistaan ja haasteistaan.

Elina Högrell

Minä vuonna aloitit työskentelyn Input interiorissa?

Aloitin vuonna 2013.

Mitä teet tällä hetkellä?

Tällä hetkellä työskentelen SEB:n Länsi-Ruotsin konttorin sisustusprojektin parissa. Useat länsirannikon toimistot muuttavat konseptiaan ja työskentelytapaansa ja tarvitsevat yhteensopivaa sisustusta. Muita asiakkaitani ovat Västeråsin Svenska Kyrkan, joka laajentaa tilojaan, ja SDF Centrum, jolla on uusi monitilatoimisto.

Mitä muuta työpäiväsi pitävät sisällään?

Myynnissä tehtävänäni on pitää lankoja käsissä, kun Input interior auttaa asiakkaita ja arkkitehteja toteuttamaan visioitaan houkuttelevasta työtilasta tai ympäristöstä. Varmistan, että yhteistyö toimii sujuvasti ensimmäisestä kokouksesta toimitukseen saakka. Projektin aikana vastaan yrityksemme eri osien koordinoinnista: sisäisestä myynnistä, tuesta, toimitusten valvonnasta, varastosta ja asentajista.

Mitä teet vapaa-ajalla?

Vietän aikaa ystävien ja perheen kanssa ja treenaan. Ja matkustan aina kun se on mahdollista!

Missä olet työskennellyt aiemmin?

Olen työskennellyt hyvin erilaisilla aloilla; kauppa, ravintola ja hoitoala. Olen myös opiskellut kahden vuoden ajan myyntiä ja markkinointia.

Miten päädyit tänne?

Opintoihini kuului harjoittelujakso, jolloin päädyin Input interioriin. Harjoittelun ja opintojen jälkeen jäin tänne töihin.

Oletko kokenut työssäsi unohtumattomia hetkiä?

Luultavasti ensimmäinen matkani maailman suurimmille sisustus- ja huonekalumessuille; Salone del Mobile Milanossa. Inspiraatio, tapaamiset alan ihmisten kanssa ja tutustuminen kaupunkiin olivat upea ja unohtumaton kokemus!

Mikä on työssäsi vaikeinta?

Input interiorissa työskentelyn suurin haaste on myös se, mikä tekee työstä jännittävän – aina on jotain uutta opittavaa. Ala muuttuu jatkuvasti. Tulee uusia huonekaluja, toimittajia, sopimuksia ja asiakkaita. Se voi olla haastavaa, mutta myös hauskaa.

Mikä on työssäsi mukavinta?

Mahdollisuus tavata monenlaisia ihmisiä. Kollegat, asiakkaat ja yhteistyökumppanit, kuten tavarantoimittajat ja arkkitehdit. Lisäksi työnkuvani on todella laaja. Asiakkaiden tarpeet ovat erilaisia, joten projektit ovat todella vaihtelevia ja monipuolisia.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

  Kiitos

  Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

  Takaisin lomakkeeseen
  Pahoittelemme.

  Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

  Takaisin lomakkeeseen