Greenified

– uuden sukupolven kestävät ympäristöt Input interiorilta.

Uusi ajattelutapa

Kertakäyttökulttuuri. Kuinka sitä voisi puolustaa, kun todellisuus on toisenlainen? Jotain on tehtävä. Meidän kaikkien on otettava enemmän vastuuta ja tartuttava edessämme olevaan tehtävään. Täytettävä sosiaalinen, ympäristöllinen ja taloudellinen velvollisuutemme.

Greenified™ on Input interiorin itseään varten kehittämä konsepti. Greenified™-konseptin avulla haluamme tarjota asiakkaillemme uudenlaisen tavan ostaa ja tarkastella julkisten tilojen kestävää sisustusta.

Kestävät investoinnit koskevat sekä tätä päivää että tulevaisuutta. Kun kulutamme, on tärkeää ottaa huomioon sisustuksen koko kiertokulku. Kaikki alkaa hyvistä tuotteista – kestäviä ja kierrätettäviä kalusteita, jotka täyttävät ympäristöä ja terveyttä koskevat vaatimukset sekä voimassa olevat asetukset. Pitkäkestoisia valintoja, jotka mahdollistavat kiertävän omistuksen.

Kestävä sisustus

Greenified™ tarjoaa uudenlaisen tavan sisustaa julkisia tiloja. On kyse kestävästä sisustuksesta, tietoisista valinnoista ja vastuullisesta uudistamisesta.Kaiken perustana on sisustus, joka jopa ylittää ympäristöä ja terveyttä koskevat voimassaolevat vaatimukset, jotka ovat myös lempeitä eläimille, luonnolle ja ihmisille.

85% ihmisistä pitää tärkeänä tai erittäin tärkeänä sitä, että työpaikalla käytettävät kalusteet ja sisustusratkaisut eivät sisällä kemikaaleja, jotka ovat haitallisia käytön aikana*

Kiertävä omistus

Toisin kuin lineaarinen talous, jossa hyödynnämme luonnonvaroja, kulutamme ja heitämme pois, kiertotalous pyrkii jäljittelemään luonnollista kiertokulkua.

Kestävät ja pitkäjänteiset valinnat tuovat ympäristöhyötyjä. Tarpeiden muuttuessa kalusteet, jotka eivät enää täytä tarkoitustaan, saavat uuden elämän uudessa ympäristössä, uuden omistajan luona. Kiertävässä omistajuudessa se, mikä vastaa tarpeitanne tänään – vastaa jonkun toisen tarpeita huomenna.

Vastuullinen uudistaminen

Greenified™-konseptissa kalusteita käytetään niin kauan kuin ne vastaavat asiakkaiden tarpeita. Kun on aika vähentää tai lisätä, uudistaa tai muuttaa, Greenified tarjoaa joustavan kokonaisratkaisun. Jätä toimitila ennalleen ja anna Input interiorin täydentää, inventoida, siirtää, korvata, koota, asentaa, myydä, lahjoittaa ja kierrättää.

83% ihmisistä pitää tärkeänä tai erittäin tärkeänä sitä, että työnantaja tekee ympäristöystävällisiä ja eettisesti kestäviä valintoja hankkiessaan huonekaluja ja kalusteita työpaikalle*

Input interior toimittaa sisustuspalveluita vuosittain 300 miljoonalla eurolla. Tämä tarkoittaa suurta määrää laadukkaita kalusteita, jotka ansaitsevat yhtä asiakasta, tarvetta ja tilaa pidemmän elämän. Tiedämme, että laadukkaan sisustuksen arvo on paljon suurempi. Asiakkaalle ja käyttäjälle. Mutta ennen kaikkea ympäristölle.

77% ihmisistä pitää tärkeänä tai erittäin tärkeänä sitä, että työpaikan entiset huonekalut käytetään uudelleen*

* Input interiorin toimesta Novus suoritti 4.–9.12.2014 mielipidekyselyn, jonka 1 036 online-haastattelun vastaajat edustavat koko Ruotsin 18–79-vuotiasta väestöä.

Vastuullinen uudistus Greenified-konseptilla

Greenified™ koostuu seuraavista tekijöistä

1

Ympäristö- ja laadunvarmistus

2

Tuotetuki ja tilausten hallinta

3

Toimitus ja asennus

4

Dokumentointi, takuut ja reklamaatiot

5

Neuvonta, asennus ja käyttöönotto-opastus

6

Inventointi, purkaminen ja kuljetus

7

Jälleenmyynti ja lahjoittaminen

8

Kierrätys/uusiokäyttö

Yhdistä arvoa tuottaviin palveluihin

Greenified™ lisäpalvelut

1

Työpaikka-analyysi ja alustava tutkimus

2

Suunnittelu- ja arkkitehtipalvelut

3

Toteutus ja mallikalustus

4

Koordinointi, projektinhallinta ja budjetointi

5

Asiakaslähtöinen tuki

6

Huolto, puhdistus ja korjaukset

7

Verkkotilauksen tuotekuvasto

8

Inventointijärjestelmä ja varastointi

Haluatko tietää lisää Greenifiedistä?

Täytä tietosi niin otamme sinuun yhteyttä

  Jätä yhteydenottopyyntö

  Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

   Kiitos

   Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

   Takaisin lomakkeeseen
   Pahoittelemme.

   Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

   Takaisin lomakkeeseen