Työntekijämme

Katso, mitä työntekijämme ovat mieltä tehtävistään, mahdollisuuksistaan ja haasteistaan.

Jessica Hammar

Minä vuonna aloitit työskentelyn Input interiorissa?

2008.

Mitä teet tällä hetkellä?

Parhaillaan minulla on asiakas, joka toteuttaa elämänsä projektia: omaa hammaslääkärin vastaanottoa. Samanaikaisesti projektin alla on yksityiskoulu, joka etsii innovatiivista ja toimivaa sisustusta.

Mitä muuta työpäiväsi pitävät sisällään?

Myyntityössä päiväni ovat hyvin erilaisia. Minulla on asiakkaita sekä yksityisellä että julkisella sektorilla, terveydenhuollosta ja koulusta elinkeinoelämään ja hotelleihin. Työhöni kuuluu paljon kokouksia monta vuotta kanssani työskennelleiden arkkitehtien ja asiakkaideni sekä uusien asiakkaiden ja tavarantoimittajien kanssa.

Mitä teet vapaa-ajalla?

Treenaan tai valmistan ruokaa. Koko perhe on kiinnostunut ruoanvalmistuksesta, joten se on tapamme viettää aikaa yhdessä sekä toistemme kanssa että hyvien ystäviemme kanssa.

Missä olet työskennellyt aiemmin?

Olen ollut kiinnostunut huonekaluista ja designista teini-iästä lähtien. 25-vuotiaana työskentelin Jönköpingissä sisustussuunnittelijana ja myyntiedustajana, ja opin tuolloin erittäin paljon alasta. Sen jälkeen olin mukana perustamassa Granitia Göteborgin Vallgatanille ennen kuin aloitin myyntityön heidän pääkonttorissaan Tukholmassa.

Miten päädyit tänne?

Kun perheeni muutti Tukholmasta Malmöön, sain eräältä arkkitehdiltä vinkin hakea töitä Input interiorista. En tuntenut yritystä ennestään, mutta kävi ilmi, että he etsivät työntekijöitä ja sillä tiellä olen nyt. Olen ollut täällä 10 vuotta ja tuntuu uskomattomalta, miten nopeasti aika on kulunut!

Oletko kokenut työssäsi unohtumattomia hetkiä?

Niitä on paljon, mutta erityisesti Kevätmessumme erottuvat edukseen. Järjestämme ne omalla alueellamme ja vain taivas on rajana ideoillemme. Olemme tuoneet mukanamme kahvila-auton ja jakaneet espressoa kävijöille, kerran meillä oli mehubaari ja olemme istuttaneet sipulikukkia sisäänkäynnin eteen luodaksemme lämpimän kevättunnelman kylmään maaliskuuhun! Yrityksessämme on käynyt useita mielenkiintoisia luennoitsijoita. Yksi heistä on Giovanna Castiglioni, ikonimaisen suunnittelija Achille Castiglionin tytär, joka kertoi isänsä elämäntyöstä. Vietin ylimääräisen päivän Giovannan kanssa ja hänen kanssaan oli todella innostavaa puhua suunnittelusta ja muotoilusta.

Mikä on työssäsi vaikeinta?

Vaikeinta on valtava valikoima! Se on haaste, mutta myös vahvuutemme. Haastavaa on myös malttaa paneutua muotoiluun. Meille esitellään jatkuvasti uusia tuotteita ja on helppoa ”muodostaa mielipide” nopeasti. On kuitenkin tärkeää kuulla taustalla oleva tarina; suunnittelijan visio, mahdolliset käyttökohteet ja toiminnot. Vasta silloin muotoilua alkaa toden teolla arvostaa.

Mikä on työssäsi mukavinta?

Kaikki tapaamiset ihmisten kanssa! Vuoropuhelussa asiakkaidemme kanssa löydämme oikeat ratkaisut, jotka tuovat heille liiketoiminnallisia etuja. Saan nähdä työssäni paljon erilaisia toimia ja toimintoja koulussa, terveydenhuollossa ja elinkeinoelämässä! Työ ei todellakaan ole yksitoikkoista. Asioita tapahtuu koko ajan.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen