Landamäreskolan

Landamäreskolanissa tilojen erotteluun ja luomiseen on käytetty korkeita sohvia ja innovatiivisia rakenteita.
Seinien, lattioiden ja huonekalujen vaaleat materiaalit toimivat pohjana kalusteiden ja tekstiilien voimakkaille tehosteväreille.
Atriumissa on korkea katto ja ihanan avarat tilat.

Landamäreskolan haastaa perinteisen koulun nelikulmaiset luokkahuoneet ja käytävät. Täällä varmistetaan oppilaiden näkyvyys ja luodaan oikeat olosuhteet elinikäiselle oppimiselle.

Göteborgin Biskopsgårdenissa arkkitehtitoimisto Wahlström & Steijner on luonut erilaisen ja kauniin rakennuksen Landamäreskolaniin. Talon S-muotoinen runko on päällystetty puulla, ja samassa rakennuksessa on koulun kaikki toiminnot: urheiluhalli, ruokasali, koulun keittiö, hallinnolliset tilat ja kirjasto sekä opetustilat jopa 400 oppilaalle esikoulusta 3 vuosiluokkaan asti, mukaan lukien erityiskoulu. Input interior toimitti sisustuksen ja toteutti arkkitehdin ja koulun yhteisen vision.

Huoneita huoneessa

Oppilaiden kohtaaminen yksilöinä ja vuorovaikutuksen edistäminen on haastavaa perinteisessä luokkahuoneessa. Täällä se onkin korvattu avoimilla tiloilla, jotka mahdollistavat pienten huoneiden luomisen huoneeseen. Tämän kaiken tarkoituksena luoda yhteenkuuluvuutta ja näkymä koko tiloihin. Opetustilojen erottamiseksi ja hiljaisten tilojen luomiseksi on kehitetty muun muassa innovatiivisia ja monitoimisia rakenteita. Säilytystilaa ja istuimia sisältävät portaat on suunniteltu erityisesti vastaamaan sekä oppilaiden että kasvattajien tarpeisiin.

Puisen julkisivun luoma tunnelma jatkuu punaisena lankana koko sisätiloissa, joissa useimmat seinät on päällystetty koivuvanerilla ja lattia on teollisuusparkettia. Korkea katto ja avarat tilat kiinnittävät huomion kaksikerroksisten atriumien ulottuessa ylöspäin ja muodostaen suuria, käytännöllisiä kokoontumistiloja.

Puisen julkisivun luoma tunnelma jatkuu punaisena lankana koko sisätiloissa, joissa useimmat seinät on päällystetty koivuvanerilla ja lattia on teollisuusparkettia. Korkea katto ja avarat tilat kiinnittävät huomion kaksikerroksisten atriumien ulottuessa ylöspäin ja muodostaen suuria, käytännöllisiä kokoontumistiloja.

Vaalea, inspiroiva ympäristö

Runsas luonnonvalo sopii hyvin yhteen vaalean värimaailman kanssa tehden miljööstä rauhallisen ja harmonisen. Seinien, lattioiden ja huonekalujen vaaleat materiaalit toimivat pohjana kalusteiden ja tekstiilien voimakkaille tehosteväreille.

Portailla on keskeinen rooli Landamäreskolanissa. Sekä sisätiloissa että ulkona, jossa kahdet amfiteatteria muistuttavat portaat muodostavat luontaisen kohtaamispaikan, joka soveltuu hyvin niin opetukseen, kokoontumisiin kuin leikkeihinkin.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

    Kiitos

    Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

    Takaisin lomakkeeseen
    Pahoittelemme.

    Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

    Takaisin lomakkeeseen