Vetenskapens Hus

Luulajassa Vetenskapens Husin remontin kunnianhimoisena tavoitteena oli säilyttää vanhan postitalon henki valitsemalla hillitty sisustus, joka olisi sopusoinnussa rakennuksen alkuperän kanssa.

Luulajan kaunis postitalo rakennettiin vuonna 1953 Postin tuolloisen pääarkkitehdin Lars-Erik Lallerstedtin piirustusten mukaan. Nyt rakennus on huolellisesti remontoitu MAF Arkitektkontorin johdolla ja muutettu korkealuokkaiseksi ravintola-, näyttely- ja kokoustilaksi, jonka tarkoituksena on luoda tiiviimpi yhteys yliopiston, kaupungin ja liike-elämän välille.

Yksinkertainen, nykyaikainen sisustus

Luleå Universitet, LKAB ja IVA Nord toimivat projektinjohtajina ja Wingårdhs vastasi sisustuskonseptista. Pienten ja yksinkertaisten kalusteiden haluttiin edustavan omaa aikakauttamme 1950-luvun sijaan, kuitenkin laadusta tinkimättä. Projektin materiaaleiksi valittiin nahka, saarni ja marmori.

Input interior toteutti sisustuksen, johon kuului puusepäntyötä ja kalusteita muun muassa tuotemerkeiltä Erik Jørgensen, Karl Andersson, Montana, Lammhults, Vitra, Abstracta ja Plank.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

    Kiitos

    Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

    Takaisin lomakkeeseen
    Pahoittelemme.

    Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

    Takaisin lomakkeeseen