Väven P5

Vävenin keskustassa, Uumajan kulttuuri- ja elämysfoorumissa, sijaitsee P5 Konferens. Täällä kokous-, koulutus- ja tapahtumatilat on muokattu luomaan kohtaamisia ihmisten välille.

P5:n tehokkaat kokoustilat, avoimet tapahtumapaikat, suuri kattoterassi, johon mahtuu jopa 200 henkilöä sekä kaksi juhlahuoneistoa tarjoavat mahdollisuuden järjestää erilaisia tapahtumia samanaikaisesti. Täällä on parhaat puitteet onnistunutta kokousta varten.

Joustavuutta ja viihtyisää ylellisyyttä

P5:n arkkitehtuurista ja suunnittelusta vastasi White Arkitekter, ja Input interior toimitti kaikki huonekalut sekä matot ja verhot. Sisustuksen värimaailma on musta ja oranssi, mikä viittaa norlantilaisen syksyn runsaisiin väreihin. Erinomainen käsityötaito ja viihtyisä, ylellinen tunnelma luonnehtivat näitä joustavia tiloja, joiden kalusteet, valaistus ja tekniikka ovat huolella valittuja, jotta niiden siirtäminen, uudelleen järjestely ja mukauttaminen olisi helppoa.

– P5 tarjosi meille jännittävän ja haastavan tehtävän. Projektin aikana Ruotsin markkinoilla oli nimittäin pulaa nahasta, minkä vuoksi tiimimme joutui toimimaan tiukalla toimitusaikataululla. Onnistuimme kuitenkin toimittamaan sisustuksen ajoissa tyytyväiselle asiakkaalle, sanoo Uumajan Input interiorin Site Manager Johan Nilsson.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen