Spritmuseum

Tukholman Spritmuseumissa kävijät voivat tutustua viinan, paloviinan ja punssin kulttuurihistoriaan vanhoissa Galärskjuleneissa 16 ja 17, jotka on remontoitu moderniksi museorakennukseksi.

Vin & Sprithistoriska Museetin on luonut valtion monopoliyhtiö AB Vin- & Spritcentralen, ja se valmistui sopivasti yrityksen 50-vuotisjuhliin vuonna 1967. Muutettuaan vuonna 2012 Tukholman keskustasta Dalagatanilta Djurgårdenin Galärskjulenin alueelle, Vin & Sprithistoriska Museet on muuttanut nimekseen Spritmuseum (Viinamuseo), uudistanut toimintaansa ja adoptoinut Absolut Art Collectionin Ruotsin valtion toimesta.

Dynaamista yhteistyötä

Lomar Arkitekter vastasi sisustus- ja rakennuskonseptista, kun taas Input interior huolehti koko sisustuksen hankinnasta, koordinoinnista ja toimituksesta.

– Meillä oli hyvä yhteydenpito Input interiorin kanssa koko projektin ajan. He sopeutuivat dynaamiseen projektiin, johon osallistui suuri joukko luovia yksilöitä luodakseen uuden kohteen Tukholmaan, sanoo Lomar Arkitekterin Pontus Lomar.

Paljon enemmän kuin historiaa

Spritmuseum kertoo ruotsalaisen alkoholikulttuurin historiasta. Museossa on myös baari, ravintola, ulkoilmaravintola ja myymälä sekä erityiset viininmaistelutilat.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen