Media Evolution City

Kaikissa kokoushuoneissa on joustavat kalusteet, jotka voidaan mukauttaa tarpeiden mukaan.

Media Evolutionin tavoitteena on luoda edellytykset mediateollisuuden kasvulle ja kehitykselle. Siksi arkkitehdit Juul/Frost kutsuttiin suunnittelemaan dynaaminen ja joustava työ- ja kohtaamispaikka – Media Evolution City Malmön Västra Hamnenissa.

Suurten ja pienten, tuottavien, innovatiivisten ja uusien yritysten kohtaamispaikka. Iskusanoilla – joustava, yksinkertainen ja matalakynnyksinen – luotiin yhteinen kohtaamispaikka osaamisen vaihtoa varten ja ”yhdessä olemme vahvoja” -ajatuksella.

Raakoja materiaaleja ja pehmeitä pastelleja

Luodakseen luovan ja modernin toimistoympäristön arkkitehti Johan Olsson keskittyi Media Evolution Cityn kokous- ja työskentelytilojen tunnelmaan, mahdollisuuksiin ja toimintaan. Hän on muuntanut visiot konkreettisiksi ideoiksi muun muassa tilojen väreillä ja virtauksilla. Input interior on luonut ratkaisuja ja tuotteita, jotka vastaavat odotuksia.

Alkuperäisiä materiaaleja, kuten rautaa, betonia ja lasia, on nähtävissä rakennuksen vanhemmissa osissa. Karkeita materiaaleja pehmentämään on valittu pastellisävyjä, kuten keltainen, ruskea ja vihreä. Värit, jotka eivät itsessään herätä huomiota, mutta luovat yhdessä mielenkiintoisen kokonaisuuden.

Kokoustiloja kaikkiin tilaisuuksiin

Tuloksena oli ympäristö, jossa on toimistoja, konferenssi- ja kokoustiloja 450–500 henkilölle. Meeting Point -tilassa on kahdeksan ainutlaatuista kokoushuonetta pienistä keskustelu- ja työpajahuoneista suuriin konferenssitiloihin, joissa on tilaa 150 hengelle. Kokoushuoneissa on joustavat kalusteet, jotka voidaan tarvittaessa mukauttaa tilaisuuden mukaan. Media Evolution City sisältää myös neljä erilaista toimistoratkaisua, joista on helppo valita parhaiten omia tarpeita vastaava toimisto.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen