Friends Arena

Ruotsin kansallinen jalkapalloareena, Friends Arena, tarjoaa vierailijoille intensiivisen ilmapiirin ja optimaalisen näkyvyyden kentälle. Jalkapallotoiminnan ohella areena toimii kohtaamispaikkana, jossa voidaan järjestää konsertteja, yritystapahtumia ja muita tapahtumia jopa 75 000 kävijälle.

Krook & Tjäder suunnitteli Friends Arenan, kun taas julkisten alueiden sisustuksen suunnittelusta vastasi Koncept Stockholm keskittyen ajattomaan ja korkealaatuiseen muotoiluun.

– Korkealaatuiset, kestävät kalusteet on valittu pääasiassa ruotsalaisilta toimittajilta. Välttääksemme tiettyyn aikakauteen yhdistettäviä kalusteita suosimme ajatonta muotokieltä, jossa on julkisivun rei’itettyjen alumiinikoteloiden inspiroimia kulmikkaita elementtejä. Joustavuus on ollut johtavana ajatuksena sisustuksen kaikissa komponenteissa. Kaikkien kalusteiden on sovittava yhteen, ja ne on voitava sijoittaa minne tahansa areenalla, aivan kuten pelaajat kentälle, sanoo Koncept Stockholmin Milott Widolf.

Edistynyt logistiikka

Input interior oli vastuussa budjetista, aikataulusta, hankinnoista ja sisustustuotteiden toimittamisesta ottaen tarkasti huomioon turvaohjeet ja tiukat aikataulut.

– Tämä on ollut meille merkittävä ja erittäin laaja projekti, johon on sisältynyt lukuisia toimituksia ja huolellista keskittymistä kaikkiin yksityiskohtiin. Logistiikka on ollut haastavaa aikatauluineen ja toimintaohjeineen eri toimitusten täsmällisistä ajankohdista. Tämä oli haaste, jota odotimme ja pidimme huolen siihen vastaamisesta, kertoo Input interiorin vastaava myyjä ja projektipäällikkö Conny Nilsson.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen